Hé hallo, welkom bij de kindercoach.

Als je iets wil veranderen…

Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Ik denk dat je niet zomaar op bezoek bent op een site over kindercoaching. Misschien is er iets in je leven wat je graag zou willen veranderen, waar ik je bij kan helpen.

Ik help je.

Samen kunnen we er iets aan doen om je je weer beter te laten voelen. Een kindercoach helpt je daar namelijk bij.

We praten samen over iets wat jij graag wil veranderen. Het maakt niet uit wat dat is, je mag alles zeggen wat je wilt. Ik vertel namelijk niets door aan iemand anders, behalve als ik het eerst aan jou gevraagd heb en jij hebt dan toestemming gegeven om het bijvoorbeeld aan je ouders of je juf of meester te vertellen.

Jouw plan.

We gaan dan samen een plannetje maken waardoor jij goed kan zien wat je kan doen om verder te komen met jouw verandering. We gaan ook kijken naar de dingen waar je goed in bent en die kan je dan weer gebruiken in je plan.

Daarna gaan we aan de slag met het plan wat jij bedacht hebt.

We gaan dan natuurlijk niet alleen maar praten. We gaan tekenen, een spelletje doen, kleien, schilderen of buiten spelen.

Samen gaan we aan de slag, net zolang tot jij zegt: Nu kan ik er weer tegenaan.

Dan voel je je weer sterk en daar gaat het om.